Szemüveg készítés - YUNIKU

Minden ember más, minden ember egyedi. Egyedi fejfromával, egyedi arcvonásokkal, egyedi érzelmi kifejezésekkel. Fejezze ki az egyediségét! Yuniku a 22. század szemüvege, melyből csak egy létezik, egy ami konkrétan Önnek, Önre szabva készül.


Miért válassza a Yuniku-t?

A Yuniku jelentése japánul: egyedi.

A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege. A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcformájának és vizuális igényeinek megfelelően kerül legyártásra. 

Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítés

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

A Yuniku teljes mértékben az Ön látását helyezi a középpontba. E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az Ön egyedi vizuális igényeinek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet. Először élvezheti az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!A 3D nyomtatási technológia előnyei

Tökéletes illeszkedés

Mivel a szemüvegkeretet az Ön egyedi arcvonásai alapján tervezzük meg, Ön teljesen új látásélményt és rendkívüli kényelmet tapasztal majd Yuniku szemüvege viselésekor. A keret pontosan illeszkedni fog az Ön arcához, tökéletesen helyezkedik majd el az orrán, és optimális távolságra lesz az orcáitól és a szempilláitól. Nem csúszik majd le, sehol sem fog szorítani, és nem dörzsöli majd a bőrét.

Rugalmas anyag

A Yuniku keretek Poliamid 12 alapanyagból készülnek, ami tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik a prémium minőségű szemüvegek legyártásához. Erősebb az acetátnál, könnyebb, mint a titán, és hajlékonyabb, mint a szemüvegkeretek esetében gyakran alkalmazott TR90 alapanyag.

Környezettudatos megoldás

A lézeres szinterelési technológiának köszönhetően csökken a hulladék mennyisége a gyártási folyamat során. Mivel a 3D nyomtatók csak a keret előállításához szükséges anyagmennyiséget használják fel, a források használata a lehető leghatékonyabb. Mivel minden egyes Yuniku termék méretre készül, nem áll fenn a túltermelés veszélye.

Kézimunkával összeszerelve

A keretek 3D nyomtatását követően, precíz, kifinomult felületfinomítási folyamat, majd a pérmium Yuniku lencsék keretbe illesztése következik. Ezt követően elküldjük optikusának a kész szemüveget, és Ön kézhez is veheti egyedi Yuniku szemüvegét!


Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

< Vissza a szolgáltatásainkra