Szemészeti szűrés

Szemüveg javítás

Mikor van szükség szemvizsgálatra?

Sérült a kedvenc szemüvegkerete?
Nem kell azonnal cserében gondolkodnia, hiszen a legtöbb szemüveg javítható!

Szemvizsgálatot éves, legfeljebb két éventi szinten érdemes végeztetni, mivel sosem lehet tudni hogy vajon az a fejfájás csupán egy meleg front eredménye vagy szemünknek többet kell dolgoznia a megfelelő dioptria hiánya végett, vagy amikor elcsúszunk a sorok között egy huzamosabb olvasás közepette és a fáradtságra fogjuk a dolgot, pedig ez már a sokadik alkalom és kipihentek is vagyunk.

Műanyag keretek

Szerda délutánonként Dr.Kálmán Kinga szemész szakorvos várja a pácienseket vizsgáló helyiségünkben ahol levegő fertőtlenítő lámpa használatával védjük mind ügyfeleinket mind pedig saját kollegáinkat.A bejáratnál kézfertőtlenÍtő várja ügyfeleinket, eldobható sebészi szájmaszk kÍséretében melyet kifejezetten vásárlóink részére tartunk fenn.Ezen felül minden ügyfél érkezése előtt és távozása után fertőtlenÍtjük a vizsgáló helységet, majd a keretválasztáskor minden egyes felpróbált modellt egy UV fényt kibocsájtó tisztÍtóba helyezünk hogy a következő páciens nyugodt szÍvvel helyezhesse arcára a vevő bármelyik keretünket.

Fa keretek

A szemészeti vizsgálat nem csak a távoli és közeli korrekció meghatározását jelenti, hanem feladata a szemészeti eltérések, betegségek felderítése is. (pl. szürkehályog, zöldhályog, szemfenéki eltérések, stb.) Tehát egy komplex, a szem egészét alapul vevő vizsgálatot takar, szükség esetén gyógyszeres terápia kiegészítésével is. A vizsgálat 30 percet vesz igénybe miután vevőnk a vizsgáló által felírt adatokkal újra látszerészeink segítségét élvezheti a megfelelő lencse és keret kiválasztásában. A mennyiben nem kíván szemüveget készíttetni üzletünkben a vizsgálat dÍja 7500 ft. 


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: