Aktuális akcióink

Kedvezményes lencsét, vagy szemvizsgálatot keres?
Akcióink keretén belül számos szolgáltatásunk kiemelt kedvezménnyel vehető igénybe.

ClipOn akció

Clip-on akció!

A  Hoya BlueControl prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál tökéletes párosÍtás bármilyen dioptriájú lencséhez. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg plan lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóknak is bátran ajánljuk a hosszas monitor előtt eltöltött munkaórák kellemesebbé tétetéléért!

Az akció érvényessége: 2021.09.01. - 2021.10.31.

ClipOn akció

Bevezető Multifokális akció!

Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!
Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

Az akció érvényessége: 2021.10.01. - 2021.10.31.

Iskola kezdés

Iskolakezdési Akció.

Kezdje gyermeke az új tévet egy személyre szabott lencsével! A HOYA most 25% kedvezményt ad a Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencse és Hilux Kids 1.50 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencse árából. Legyen az iskola padon történő rajzolás vagy a táblán felÍrt szöveg olvasása gyerekjáték csemetéje számára. Továbbá amennyiben később lencsecserére lesz szüksége gyermeke számára a HOYA egész évben 20% kedvezméynt ad minden Hoya Kids termék esetében, a következő Hoya Kids termék árából!

Az akció érvényessége: 2021.08.16. - 2021.10.31.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!