Szűrés cégeknek

Céges szemvizsgálatok, egyénre szabva

Céges szemvizsgálatok, egyénre szabva

A Nightingale Optika közel 20 éve nyújt segítséget cèges partnerei számára helyszíni vizsgálatokkal a képernyő előtti munkavègzéshez szükséges éleslátást biztosító szemüvegek készítésében.

Magasan képzett, tapasztalt munkatársaink mindig a legnagyobb precizitással és hatékonyan végezzük el végzik a vizsgálatokat. A vizsgálati eredményeknek megfelelő egyénre szabott hagyományos vagy védőszemüvegeket ajánlunk, egyénre szabott kiemelkedő kedvezményekkel, akár egészségpénztári keret terhére. Optikánkban speciális, monitor előtti munkát végzőkre és ipari felhasználásra tervezett védőszemüvegek is elérhetőek számos ár és minőségi kategóriában.

Kérjen vállalkozása számára személyre szabott ajánlatot! 
​A céges látásszűréseinknél mindig a legjobb árakat érvényesítjük a cég igényeinek megfelelően.
Az ár függ a munkatársak számától és az igényelt szolgáltatásoktól.


Csökkentse költségeit miközben munkatársai juttatásait növeli

Optikánk kifejezetten cégekre szabott megoldásai tökéletes és azonnali megoldást jelentenek. Kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a számtalan előny mellett maximális kényelmet jelentse minden partnerünk számára:


Egészségpénztárak, beépíthető juttatás


Rendkívül széles választék


Személyre szabott szolgáltatáscsomagok


Személyre szabott, egyedi kedvezmények a cég dolgozóinak


A legmodernebb vizsgálatok


Vizsgálatok az Ön telephelyén


Védőszemüveg rendelet

Az 50/1999 EüM rendelet a munkáltatók számára kötelezően előírja, hogy a minimum napi 4 órát képernyőt használó munkavállalóit rendszeres időközönként szemészeti szűrésre utaltassa be, és ha szükséges, a munkavégzéshez nélkülözhetetlen szemüveggel lássa el. 

Azon munkatársai számára kötelező biztosítani a szemüveget:
- akik naponta ​legalább 4 órát töltenek monitor előtt,
- vagy a képernyő előtti munkakörben történő foglalkozását most kezdi meg,
- vagy több mint ​2 év telt el az utolsó látásvizsgálata óta,
- vagy akiknek olyan látási panasza jelentkezik, amely a napi munkájával hozható összefüggésbe.


Az Ön vállalkozása is SEGÍTI a munkatársa(k) hatékonyabb, eredményesebb munkavégzését?
A szabályozás mellett számos érv szól: A megfelelő szemüveggel csökken a fáradtság és a fejfájás, nő a kreativitás, a produktivitás és az eredményesség.

Optikánk a vizsgálatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően, magas minőségben, rövid határidővel végzi, támogatva a munkáltatói kötelezettséget, modern vizsgálati eszközökkel. Vizsgálati folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy minimalizáljuk céges ügyfeleinknél a vizsgálatok miatt kieső munkaidőt.

A munkáltató és a munkavállaló számára is a legkényelmesebb,leghatékonyabb megoldás a munkavégzés helyszínén vizsgálni. Ezért a Budapest és Pest megye területén belül a cég telephelyén/irodájában kihelyezett vizsgálatot végzünk, speciális felszereléssel, mellyel már a vizsgálatkor a helyszínen tökéletesen meghatározható, kimodellezhető, és a viselő számára is azonnal megmutatható milyen típusú szemüveglencsével hogyan fog látni, akár napi 6-8 órán túli képernyős, irodai munkavégzés során is.


A vizsgálat menete

 Szakorvosunk vizsgálata. A magas vérnyomás és a cukorbetegség jeleire is utalható tünetek vizsgálata, a szemfenéki kép megtekintésével, szűk pupilla mellett.

Szükség esetén további vizsgálatokat is elvégzünk, szakiránynak megfelelő vizsgáló munkatárssal, esetenként klinikai vizsgálati lehetőséget ajánlva fel.

Színlátás vizsgálata, Lang-sztereo teszt.

Computeres szubjektív látásellenőrzés során meghatározzuk a dioptria korrekciót.

 A szemüvegkeret már a vizsgálatot követően a helyszínen is kiválasztható, modern online katalógusunk által. Sőt, lehetőség van akár személyre arcformájára alakított 3D nyomtatott Yuniku keret kiválasztására is.

 A megrendelt szemüvegeket a vizsgálat helyszínén adjuk át, igazítjuk a megrendelő igényeihez.

Kérjen vállalkozása számára személyre szabott ajánlatot! 
​A céges látásszűréseinknél mindig a legjobb árakat érvényesítjük a cég igényeinek megfelelően.
Az ár függ a munkatársak számától és az igényelt szolgáltatásoktól.


Céges ügyfeleink

Akik minket választottak, a teljesség igénye nélkül.


> Ismerje meg szolgáltatásainkat


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: