Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Szolgáltatásunk mindenre kiterjed, hogy a látása nemcsak a lehető legtökéletesebb, de pihentető is legyen. Vizsgálataink révén pontosan diagnosztizáljuk a problémát és személyre szabott megoldásaink eredményeként akár a látásromlást is lassítani, esetenként megállítani is meg tudjuk.

Az alábbiakban részletesen olvashat szolgáltatásainkról, hogy a lehető legteljesebb képet kapjon cégünkről.


Szemüveg készítés

A megfelelő szemüveg kiválasztása egy többrétű feladat. Az archoz idomuló formájú keret öltöztet, formálja személyiségünket, magabiztosságot ad. A megfelelő vizsgálatokkal segítségével kiválasztott lencse eredménye a tökéletes, hosszantató látás. Együttesen hozzájárul egy magabiztos, elégedett egyéniség kialakításához, fenntartásához.

A Nightingale Optika több évtizedes tapasztalatára nyugodtan rábízhatja magát, hiszen a szemüveg és a lencse kiválasztása is egyénileg történik, minden esetben ügyfeleink igényei alapján.


Szemüveg javítás

Napjainkban a szemüveg vásárlása egy több évre szóló beruházás. Ezt szemelőtt tartva a sérült szemüvegeket a Nightingale Optikában minden esetben igyekszünk először megjavítani. Tapasztalatunk és széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően rövid határidővel válallaljuk a különböző fém és műanyag szemüvegek javítását, alkatrészeinek cseréjét.

A javítás menete

Szemüveg javítás


Kontaktlencse

Napjainkban számos kontaktlencse típus között válogathatunk. Tapasztalt munkatársaink segítenek a legtökéletesebb kiválasztásában, hogy látása tökéletes legyen és a kontaktlencse viselése is mindennapjai részévé vállhasson.

Optikánkban kontaktlencsék nagy választékát találja készleten, így hozzánk betérve akár azonnal fel is helyezheti.

Kinek ajánljuk a kontaktlencsét?

Kontaktlencse


Vizsgálatok

A vizsgálati szolgáltatások a Nightingale Optika egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minden innovatív és kiemelkedően eredményes vizsgálati lehetőséget megtaláljanak nálunk Ügyfeleink. Számos, nagy tapasztalattal rendelkező szemszakorvossal, látszerésszel, optiristával és optikussal dolgozunk együtt, hogy mindenkinek a látás-, szemproblémájára a leghatékonyabb és legjobb vizsgálati módszereket nyútsuk.

Ismerd meg optikánkban elérhető vizsgálatokat

Vizsgálatok

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!