Szemüveg készítés

Szemüveg készítés - A készítés menete

A megfelelő szemüveg kiválasztása egy többrétű feladat. Az archoz idomuló formájú keret öltöztet, formálja személyiségünket, magabiztosságot ad. A megfelelő vizsgálatokkal segítségével kiválasztott lencse eredménye a tökéletes, hosszantató látás. Együttesen hozzájárul egy magabiztos, elégedett egyéniség kialakításához, fenntartásához.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

 Bejelentkezés a Nightingale Optikába

Amikor valaki szemüveg készíttetésre szánja el magát érdemes pár dolgot tudni arról, hogy pontosabban miként zajlik le ez a folyamat.


#1

Minden esetben az első lépés egy átfogó és alapos szemvizsgálat, amikor a a szemszakorvos megállapítja a megfelelő dioptriát minden távolságra, betekintenek a szemfenéki erekre elváltozások után kutatva.

Amennyiben kontaktlencsét visel, - vagy viselését tervezi Ügyfelünk - szaruhártya görbületet is mérünk.


#2

Igény esetén további vizsgálatokat is elvégzünk és a szem- és látásproblémák alapján személyre szabottan.


#3

A lencse kiválasztása előtt egyeztetünk a szemüveg viselőjének életviIéről. A szemüveg jövőbeli viselője mennyi időt tölt képernyő előtt, milyen gyakran vezet (esetleg éjszaka is), több élethelyzetben, távolságra is használni szeretné a készítendő szemüveget?

A vizsgálati eredmények alapján 100%-ban a személyes igényeire szabva meghatározzuk a megfelelő lencsét. Kiválasztjuk annak típusát, vastagságát, a megfelelő rétegkombinációt és a gyártóját. Minden esetben igazodva a vásárló pénzügyi lehetőségeihez.


#4

Segítünk a meghatározott lencséhez és Ügyfelünk arcához a leginkább illő keret kiválasztásában.

A keret kiválasztása még sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos! Üzletünkben lehetőség van egy speciális kamera rendszerrel az arc 3D-s letapogatására, így Ügyfeleink megnézhetik, hogyan állnak Neki a különböző keret típusok, más-más színkombinációval. Itt meghatározzuk a keret híd és szár méreteit is. Ez a folyamat nagyban megkönnyíti és biztonságot ad a hatalmas keretkínálatban való eligazodáshoz.

Optikánk szoros partnerségben van a legtöbb haza szemüvegkeret nagykereskedővel, így bármely márkájú és típusú keretet rövid határidővel és kedvező áron tudjuk beszerezni.


#5

A keret kiválasztását követően tizedmilliméter pontossággal meghatározzuk lencse elhelyezkedését és a lencse paramétereit, már teljesen személyre szabva, a keret és a keret viselésének módja alapján.


#6

Az elkészült szemüveget a keret függvényében az arcra igazítjuk. Beállítjuk az orrnyerget, a szárakat, hiszen nagyon fontos a helyes keret beállítás is, mivel az erőteljesen befolyásolja a látáskomfortot.


Tudjuk, hogy az első szemüveg sokban érinti életvitelünket, több pontotban is változtatva azt. A precíz vizsgálatokkal azonban a éleslátás élménye, a csökkenő fáradtság azonban kárpótol ezért és a viselője gyorsan megszokja és nélkülözhetetlennek is érzi majd. Azonban fontosanak tartjuk, hogy segítsük a kezdeti hullámvölgyek átvészelésében, ezért az újdonsült szemüvegviselőt számtalan tanáccsal látjuk el a szemüveg viselése, tisztántartása, karbantartása terén.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

< Vissza a szolgáltatásainkra


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: